Активност и честитка од УЖ при ОК ВМРО ДПМНЕ Охрид

По повод 8ми март универзалниот ден на жената, Унијата на жени при ОК ВМРО-ДПМНЕ Охрид, спроведе низа активности. Направена е посета на гинеколошото одделение на ЈЗУ Општа болница при што од страна на УЖ на ВМРО-ДПМНЕ Охрид беа доделени симболични поклони.

Унијата на жени воедно во оваа прилика им го честита овој голем празник на жената, ставајќи акцент на важноста на жената во едно модерно и современо општество.

Share