Во среда состанок со сопствениците на времени објекти во општина Охрид

Во среда, во Општина Охрид, градоначалникот Никола Бакрачески надлежните од Секторот за урбанизам ќе одржат состанок   со сопственици на времени објекти. Тема на разговорот ќе биде разгледување на Програмата за поставување на времени објекти во 2014-та година. Почетокот на состанокот е закажан за 14 часот.

Share