Марјан Коцев со солистички концерт

На 11 април,познатиот македонски фолк изведувач ќе одржи солистички концерт

по повод јубилејот – 20 години на македонската фолк музичка сцена. Како специјален гостин на Коцев на сцената ќе се појави Ефто Пупиновски, еден од најпознатите фолк пејачи во Македонија. Концертот е закажан за 11-ти април, со почеток во 20.30 во Универзалната сала во Скопје.

 

Share