Наредните 3 денови ќе биде оневозможено движење на возила по улицата „Коста Абраш“

Јавното претпријатие „Нискоградба“ – Охрид ги известува граѓаните дека, од утре (среда 19-ти март) до (петок 21 март) поради изведување градежни активности –реконструкција на дел од улицата „Коста Абраш“,  ќе биде оневозможено движење на возилата  од 08:оо до 18:оо часот

Share