Одбележан Денот на шегата

Со музичко сценски хепенинг, многу шега и смеа најмладите охриѓанчиња  згрижени во детската градинка Јасна Ристеска и учениците од основните училишта во градов на градскиот  и на малиот плоштад го одбележаа први април – денот на шегата.

На малите пеперуги, пчели, принцови и принцези, змејови и пирати среќно детство и многу убави моменти како денешниве им посака секретарот Димитар Спасески кој присуствуваше на случувањето.

Share