ОУ „Св.Климент Охридски“ со повеќе активности

Во ОУ„Св.Климент Охридски“ деновиве се случуваа повеќе активности. Во однос на безбедноста на учениците беа изработени огради од страна на хаусмајсторите во училиштето, со кои подoцна беа оградени скалилата во предметна настава во која учество зеде и ликовната секција која ги обојуваше оградите.
Наставниците беа стручно усовршени во уште едно поле од наставата со што се здобија со сертификати, кои се доказ за нивната континуирана и посветена работа во наставниот процес.“- вели директорот на ОУ„Св.Климент Охридски, Јордан Пуроски.
Share