Предвелигденски концерт со „Чалгија Саунд Систем“ во Центарот за култура

Во НУ Центар за култура „Григор Прличев” -Охрид, во големата сала, на 11 април (петок) со почеток во 20 часот ќе се одржи Предвелигденски концерт со „Чалгија Саунд Систем”.

„Чалгија Саунд Систем е група која ја негува македонската чалгиска музика, но и изведува музика које е инспирирана или слична со чалгиската. Влезот ќе чини 100 денари.

Share