Се одбележуваат дел од крстосниците во Охрид

Јавното Претпријатие „Нискоградба“ – Охрид со цел зголемување на безбедноста на возилата и пешаците денеска врши обележување на раскрсницата на улиците „Даме Груев“ и „Марко Нестороски“ (ОУ Христо Узунов) и улиците „Марко Нестороски“ и „Васил Главинов“

 

Share