Скипи со промоција за песната Мојата цурица

Скипи и Мега (Дејан Влајиќ и Марко Ацковски),го промовираја видео записот за песната “Мојата Цурица”Во ова ново видео на Марко Ацковски, прво после долгата пауза по мега успешниот запис за Моментот на Скипи и Тајзи. Спотот е сниман на три локации, а несебична помош дадоа и прекрасните луѓе од студиото за модерен танц Брејк-А-Лег.[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=h1KA3rjtGpM[/youtube]

Share