„Убавицата и ѕверот“ на кино репертоарот во Центарот за култура

На кино репертоарот во Центарот за култура „Григор Прличев“ наредните денови  ќе се прикажува „Убавицата и ѕверот“.

Кино проекции во деновите 26-ти (среда), 27-ми (четврток), 28-ми (петок) и 29-ти март (сабота), со почеток во 20:00 часот. Влезот чини 50 денари.

Share