Утре ќе биде промовирана книгата „Ехото на душата“ од Ленче Ристеска

Во изложбениот салон во НУ Центар за култура „Григор Прличев“ – Охрид, утре ќе биде промовирана книгата „ЕХОТО НА ДУШАТА“ од авторот Ленче Ристеска. Промотори на книгата се Љубица Чифлигароска и Ленче Николоска.

Почетокот на промоцијата е во 13:00 часот.

Во 14 часот ќе се продолжи со литературно читање во црквата „Св.Петка“ во Велгошти.

Share