„Moomins and the Comet Chase” ќе се прикажува во Центарот за култура

Анимираниот цртан филм „Moomins and the Comet Chase” ќе се прикажува во Центарот за култура „Григор Прличев“. Кино проекции во деновите 2-ри (среда), 3-ти (четврток) и 5-ти (сабота) април со почеток во 19.00 часот. Влезот ќе чини 50 денари.

Оригиналниот наслов: Moomins and the Comet Chase
Жанр: Анимација / Авантура
Времетраење: 75 мин.
Година: 2010
Режија: Марија Линдберг

Share